Ibiza – kosteantilan matto rulla

Ibiza – kosteantilan matto rulla sopii täydellisesti kaikkiin ympäristöihin, joissa halutaan jalkojen alle pehmustetta sekä turvallisuuden tunnetta.

Ibiza – kosteantilan matto rulla sopii täydellisesti kaikkiin ympäristöihin, joissa halutaan jalkojen alle pehmustetta sekä turvallisuuden tunnetta.

Maton avoin ristikko ja sileä pinta tarjoavat parhaan liukastumisen eston ja vedenpoiston, joten se on ihanteellinen valinta liukkaille ja märille pinnoille, kuten pukuhuoneisiin, uima-altaan ympärille, veneille, ulkoterassille sekä baaritiskin taakse ja ravintoloiden keittiöiden lattioille. Antibakteeriset ominaisuudet suojaavat paljaita jalkoja pukeutumisalueilla ja vapaa-ajan keskuksissa.

Ibiza – kosteantilan matto rulla on valmistettu joustavasta vinyylistä, ja se on kevyt lattiamatto, jonka ansiosta sitä on helppo rullata, siirtää ja nostaa puhdistusta varten. Se on erittäin miellyttävä jalkojen alla, jonka takia se on myös suosittu valinta klubeihin, ravintoloihin ja baareihin työpistematoksi, joissa henkilökunta seisoo pitkiä aikoja. Matolle löytyy siis todella monta eri käyttökohdetta.

Ibiza – kosteantilan matolla on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka suojaavat sieni- ja bakteerikontaminaatiolta, mutta säännöllistä puhdistusta suositellaan myös kevyen rasvan ja öljyjen, ruokarasvojen, vahan ja akryylilakkojen poistamiseksi. Jatkuva hygienia on erittäin tärkeää märissä ja kosteissa ympäristöissä, varsinkin niissä joissa kuljetaan paljain jaloin.

Kaikki kosteantilan mattomme ovat UV-kestäviä, joten niitä voidaan käyttää ulkona tai sisällä ilman haalistumisvaaraa. Voit valita rullista, jotka voidaan asentaa vierekkäin, tai toisiinsa kiinnitettävinä moduuleina, joten asennus on nopeaa ja helppoa. Kevyen rakenteen ansiosta matto voidaan nopeasti ja helposti nostaa puhdistusta ja säilytystä varten.

Tekniset tiedot

Materiaalit Elastinen (NBR) kestomateriaali, 100% kierrätettävä
Rullaleveydet ja rullan pituus 60cm ja 90cm. Rullan pituus 10 metriä
Paksuus 12 mm
Paino 4,5 kg/m²
Värit grafiitti, harmaa, vaalea beige, tumma beige, vaalea sininen, tumma sininen
Käyttölämpötila -35 °C - +70 °C
Paloluokitus EN 13501: Cfl - s1
Liukastumisesto DIN 51130: R10
Emissiot IS0 16000-9: TVOC luokka A+

Tee tarjouspyyntö