Venture Harjas tuulikaappimatto

Image
Tuulikaappimatot – Kiinteistömatot – Muovihaka Oy

Venture Harjas tuulikaappimatto on kestävä alumiinirunkoinen tuulikaappimatto ulko- ja sisäkäyttöön. Venture tuulikaappimatto soveltuu erityisesti kauppakeskuksien, suurmyymälöiden, liike- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten tilojen sisäänkäynteihin.

Venture Harjas tuulikaappimatto sopii myös kovan liikenteen tuulikaappeihin, joissa raskas kärryliikenne vaatii matolta erinomaista kulutuskestävyyttä.

Venture maton harjasniput pysäyttävät kengänpohjissa kantautuvan lian kulkeutumisen sisätiloihin ja estävät liukastumisia matolla. Harjakset harjaavat kuraa, lunta, karkeaa likaa ja hiekkaa ilman, että kenkiä tarvitsee pyyhkiä mattoon.

Maton rakenne on avonainen, joten alumiiniprofiilien väliin kerääntyvä lika voidaan poistaa vaivattomasti siivouksen yhteydessä. Lika poistetaan helposti rullaamalla matto ensin kokoon ja lattiapinta puhdistetaan harjaamalla tai imuroimalla.

Venture Harjasmaton alumiiniset runkoprofiilit ovat tukevasti kiinni toisissaan ruostumattomilla teräsvaijereilla. Teräsvaijereiden päällä profiilien välissä on suojana kumiset välikappaleet. Vaijerirakenteensa ansiosta matto on helposti rullattavissa siivouksen ajaksi. Matosta on myös saatavilla muovisaranalla oleva versio, jolloin on mahdollista valita umpipohjainen versio. Kysy lisää myynnistämme.

Venture Harjas tuulikaappimatto on äänetön, koska alumiiniprofiilien pohjassa on pitkittäissuuntainen äänenvaimennusnauha. Maton ylikulusta ei siten aiheudu haitallista melua sisätiloihin.

Specifications
Rungon materiaali Alumiini
Paksuus 16, 19, 24 ja 28 mm
Paino 12, 13, 14 ja 15 kg/m²
Rungon väri Alumiini
Harjaksen materiaali Nylon
Harjasvärit Musta, harmaa
Accessories
Alumiinilista 9/12 mm, 300 cm
Alumiinilista 16/20 mm, 300 cm
Image bank
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Order a sample of this product

Please leave your possible comments or requests here.