Jaguar tuulikaappimatto

Kotimainen Jaguar-tuulikaappimatto on erittäin kestävä ja tyylikäs matto, joka on suunniteltu suojaamaan lattiaa ja on turvallinen käyttää

Kotimainen Jaguar-tuulikaappimatto on erittäin kestävä ja tyylikäs matto, joka on suunniteltu suojaamaan lattiaa kosteudelta, lialta ja naarmuilta.

Maton materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista, joten se pysyy hyvännäköisenä pitkään. Maton pohjassa on vesiurat, jotka pitävät maton alustan kuivana, joten se on erittäin turvallinen käyttää.

Jaguar-tuulikaappimatto on saatavilla monissa eri väreissä, malleissa ja kuvioissa, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Maton muoto ja koko on suunniteltu erityisesti tuulikaappiin, jotta se sopii täydellisesti sisäänkäynnin alueelle.

Jaguar-tuulikaappimatto on erinomainen ratkaisu, jos haluat pitää lattian puhtaana ja suojattuna kosteudelta, lumelta ja liukkaudelta. Matto on helppo asentaa ja ylläpitää, joten se on käytännöllinen ratkaisu moniin eri tilanteisiin.

Kaiken kaikkiaan Jaguar-tuulikaappimatto on erinomainen valinta asiakkaille, jotka haluavat suojata lattiaa, parantaa turvallisuutta ja samalla parantaa sisustusta tyylikkäällä ja laadukkaalla matolla. Jaguar-tuulikaappimatto on helppo asentaa ja ylläpitää, joten se on käytännöllinen ratkaisu moniin eri tilanteisiin.

Jaguar-mattoja on saatavissa myös M1-päästöluokitus materiaalista valmistettuina.

 

 

Jaguar-matto on myös yhdistettävissä Jaguar tekstiili tuulikaappimaton kanssa kaikissa paksuuksissa.  Voit lisätä kulku-urille tekstiili-versiota ja reunoiille tavallista Jaguar mattoa.

Jaguar Tekstiili tuulikaappimatto

 

Tekniset tiedot

Materiaali Nitriilikumisekoitteinen (NBR) kierrätysmateriaali
Moduulikoko 40 x 10 cm
Paksuudet 12 mm / 16 mm / 20 mm / 25 mm
Paino 4,9 kg/m², 7,1 kg/m², 9,0 kg/m²,11,3 kg/m²
Värit musta, grafiitin harmaa, terrakotta, vaalean harmaa, sininen ja vihreä
Käyttölämpötila -35 °C - +70 °C
Paloluokitus EN 13501: Cfl - s1
Liukastumisenesto DIN 51130: R10
Emissiot M1- rakennusmateriaalien päästöluokka vaatimukset täyttävä erikoismateriaali saatavilla tilauksesta

Tarvikkeet

Taipuisa muoviviistelista 12 mm / 40 cm

Alumiini viistelista 9/12 mm, 300 cm

Alumiini viistelista 16/20 mm, 300 cm

Jaguar logonapit 12, 16, 20 mm

Jaguar kiinnitysankkurit 12, 16, 20 mm


Tee tarjouspyyntö