Lagune kosteantilan matto

Baktreerisuojattu Lagune kosteantilan matto soveltuu uima-allastiloihin, suihkuihin, kylpylöihin, saunoihin, pukuhuoneisiin

Baktreerisuojattu Lagune kosteantilan matto soveltuu uima-allastiloihin, suihkuihin, kylpylöihin, saunoihin, pukuhuoneisiin jne.

Lagune kosteantilan maton kaareva pinta pitää maton kuivana.

Lagune kosteantilan maton erittäin hyvä kitka ja pintanystyrät estävät liukastumiset märällä pinnalla. Lagune on lämmin ja mukava paljaille jaloille.

Lagune kosteantilan matto soveltuu myös kylmiin tiloihin, kuten esim. parvekkeille tai kellareihin.

Lagune kosteantilan matto valmistetaan vinyyli/muoviyhdisteestä Muovihakan tehtaalla ja kootaan haluttuun muotoon piiloliitoksin 20 x 20 cm moduulijaolla.

Moduulirakenteinen Lagune voidaan tehdä erilaisiin muotoihin ja kuvioihin. Rullaleveydet 60, 80, 100 ja 120cm ovat suosituimmat.

Moduulien avulla matosta voidaan tehdä kuinka pitkä tai leveä tahansa ja sillä voidaan peittää laajoja tai epäsäännöllisiä alueita.

Moduulit ovat erittäin helppo liittää toisiinsa matossa olevien liitososien ansiosta. Lagune matto on helppo rullata kaikkiin suuntiin.

Lagunen raaka-aineeseen lisätään tehtaalla antibakteeriaine, joka estää bakteerien ja sienirihmaston tarttumisen maton pintaan. Siten maton pinta ei ole kasvualusta bakteerikannalle.

Kaikki kosteantilan mattomme ovat UV-kestäviä, joten niitä voidaan käyttää ulkona tai sisällä ilman haalistumisvaaraa. Voit valita rullista, jotka voidaan asentaa vierekkäin, tai toisiinsa kiinnitettävinä moduuleina, joten asennus on nopeaa ja helppoa. Kevyen rakenteen ansiosta matto voidaan nopeasti ja helposti nostaa puhdistusta ja säilytystä varten.

Tekniset tiedot

Materiaalit Elastinen (NBR) kestomateriaali, 100% kierrätettävä
Moduulikoko 20 x 20 cm
Paksuus 9 mm
Paino 4.1 kg/m²
Värit Musta, harmaa, ruskea, terracotta, tumma beige, vaalea beige, vaalean sininen, turkoosi, tumman sininen, liila, punainen
Käyttölämpötila -20ºC - +70ºC
Paloluokitus EN 13501: Bfl - s1
Liukastumisesto DIN 51097: A + B + C DIN EN 13451/15288-1: 30°
Emissiot ISO 16000-9: TVOC luokka A+

Tarvikkeet

Alumiinilista 9/12 mm x 300 cm


Tee tarjouspyyntö