Legend Kolikkomatto

Kotimainen Legend kolikkomatto on moduulirakenteinen päällystelaatta sisätiloihin.

Legend Kolikkomatto kestää painavia kuormia ja soveltuu lattianpäällysteeksi teollisuuteen, laitoksiin, myymälöihin, esittelytiloihin, messuhalleihin, autotalleihin, terasseille, varastohuoneisiin ja pesutupiin. Huomioi kuitenkin kohteissa, joissa mahdollisuus öljyvuotoihin, niin matto on putsattava öljystä välittömästi ja käytettävä astiaa alla, ettei matto vaurioidu.

Autonpesutiloihin kolikkomattoa ei suositella käytettäväksi, koska moduuleiden saumat eivät ole vedenpitäviä ja suuri määrä vettä jää maton alle muhimaan. Sulamisvedet haihtuvat lämmitetyissä tiloissa pois laattojen alta. Jos kolikkomatosta halutaan vedenpitävä, niin silloin se on liimattava alustaan. Pesutiloihin suosittelemme Plaza-lattiapäällystettä sen avonaisen rakenteen johdosta.

Legend kolikkomatto on elementtirakenteinen, joten se voidaan asentaa nopeasti erilaisiin muotoihin ja kuvioihin.

Asennus on vaivatonta, eikä moduulien kiinnittämisessä tarvita liimaa. Kolikkomatto voidaan asentaa betonin, asfaltin tai muun kovan ja tasaisen pinnan päälle.

Legend Kolikkomatto on nopea asentaa saneerauskohteisiin, joissa lattia on haljennut tai kolhiintunut tai muuten kuluneen näköinen.

Materiaali kestää hyvin kulutusta.

Legend Kolikkomaton puhdistus on erittäin helppoa pyöristetyn pintakuvion ansiosta.

Tekniset tiedot

Materiaalit Elastinen (NBR) kestomateriaali, 100% kierrätysmateriaali
Moduulikoko 30,4 x 30,4 cm
Paksuus 5 mm
Paino 5.6 kg/m²
Värit Tumman harmaa, vaalean harmaa, musta, valkoinen, punainen
Käyttölämpötila -20 °C - +70 °C
Paloluokitus EN 13501: Bfl-s1
Liukastumisesto EN 13893: DS
Pakkaus 18 moduulia, 1,66 m2

Tee tarjouspyyntö