Parvekematto / terassimatto

Kovaa kulutusta kestävä parvekematto / terassimatto on tyylikäs ja vaivaton ratkaisu parvekkeiden tai terassien matoittamiseen. Linjakkaan muotoilun ansiosta matto on miellyttävän näköinen ja se soveltuu jokaiseen ympäristöön.

Parveke / terassimatto on ihanteellinen parvekkeille ja terasseille, koska se on pehmeä ja lämmin jalalle.

Maton alapinnan kuviointi on uramainen, joten tuulettuvan pohjarakenteen vuoksi kosteus haihtuu automaattisesti ja matto kuivaa nopeasti.

Parveke / terassimaton leikkaaminen haluttuun pituuteen ja muotoon käy kätevästi mattoveitsellä. Matto asennetaan helposti suoraan parvekkeelle / terassille ilman vaivalloista liimaamista.

Jos maton asennuspaikalla on esim. pilareita, niin tarvittavat leikkaukset tai kavennukset mattoon kannattaa tehdä paikan päällä.

Parveke / terassimatto kestää hyvin likaa ja siivouksen yhteydessä matto on helppo pitää puhtaana ravistamalla, imuroimalla tai pesemällä vedellä. Imurointi on tehokkain keino irrottaa ja poistaa lika, joka on uponnut nukan sisään.

Kevyttä mattoa on miellyttävä käsitellä ja se on myös helposti rullattavissa, jolloin lattian pinta on helppo puhdistaa.

Tekniset tiedot

Materiaalit Polypropyleeni, palosuojattu
Pohjamateriaali Lateksi
Paksuus 10 mm
Pituus Mittojen mukaan
Leveys 2 m
Paino 1,2 kg / m2
Väri Grafiitti
Käyttölämpötila -35ºC - +70ºC
Palosuojaus Cfl,s1

Tee tarjouspyyntö