Ultima kosteantilan matto

Ultima kosteantilan matto soveltuu pukuhuoneisiin, suihkuihin, pukuhuoneeseen, uima-allastiloihin, kylpylöihin ja saunoihin.

Ultima kosteantilan matto soveltuu pukuhuoneisiin, suihkuihin, pukuhuoneeseen, uima-allastiloihin, kylpylöihin ja saunoihin.

Kotimainen Ultima kosteantilan matto on valmistettu erikoispolyeteenistä, joten se on lämmin, pehmeä ja miellyttävä paljaille jaloille.

Ultima kosteantilan maton kaareva pinta pitää maton kuivana. Maton erittäin hyvä kitka ja pintanystyrät estävät liukastumiset märällä pinnalla.

Ultima kosteantilan maton aaltokuvio on suunniteltu kaarevaksi, mikä estää veden kertymisen maton pinnalle ja näin maton pinta kuivuu nopeasti.

Ultima kosteantilan matto on hygieeninen, koska sen raaka-aineeseen on tehtaalla lisätty antibakteeriaine, joka estää bakteerien ja sienirihmaston tarttumisen maton pintaan. Siten maton pinta ei ole kasvualusta bakteerikannalle.

Kaikki kosteantilan mattomme ovat UV-kestäviä, joten niitä voidaan käyttää ulkona tai sisällä ilman haalistumisvaaraa. Voit valita rullista, jotka voidaan asentaa vierekkäin, tai toisiinsa kiinnitettävinä moduuleina, joten asennus on nopeaa ja helppoa. Kevyen rakenteen ansiosta matto voidaan nopeasti ja helposti nostaa puhdistusta ja säilytystä varten.

Tekniset tiedot

Materiaalit UV-suojattu erikoissekoitteinen PE, bakteerisuojattu100% kierrätettävä
Rullan leveys 58 cm
Rullan pituus 16 m
Paksuus 9 mm
Paino 2.2 kg/m²
Värit Tumman sininen, pastellin sininen, vihreä, grafiitti, vaalea beige, tumma beige, musta ja harmaa
Käyttölämpötila -35 °C - +70 °C
Liukastumisenesto DIN 51097: A + B + C DIN EN 13451/15288-1: 30°
Emissiot ISO 16000-9: TVOC luokka A+

Tee tarjouspyyntö