Venture Tekstiili-Kumi yhdistelmä tuulikaappimatto

Venture Tekstiili-Kumi yhdistelmä – tuulikaappimatto on kestävä alumiinirunkoinen tuulikaappimatto ulko- ja sisäkäyttöön. Venture tuulikaappimatto soveltuu erityisesti kauppakeskuksien, suurmyymälöiden, liike- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten tilojen sisäänkäynteihin, joissa raskas kärryliikenne vaatii matolta erinomaista kulutuskestävyyttä.

Vahvistettu versio Venture Tekstiili-Kumi yhdistelmä matosta sopii hyvin autolla yliajettavaksi renkaiden puhdistusmatoksi autokaupoille.

Venture maton tekstiili ja kumi liuskat pysäyttävät kengänpohjissa kantautuvan lian kulkeutumisen sisätiloihin ja estävät liukastumisia matolla. Tekstiili/kumi kaistaleet harjaavat kuraa, lunta, karkeaa likaa ja hiekkaa ilman, että kenkiä tarvitsee pyyhkiä mattoon.

Vaijereilla varustetun maton rakenne on avonainen, joten alumiiniprofiilien väliin kerääntyvä lika voidaan poistaa siivouksen yhteydessä rullaamalla matto ensin kokoon ja lattiapinta puhdistetaan harjaamalla tai imuroimalla alta.

Matosta on myös saatavilla umpinaisella sarana kappaleella oleva versio, jolloin mattoa ei tarvitse rullata siivouksen ajaksi, vaan voi imuroida suoraan päältä puhtaaksi.

Vaijereilla tai umpinaisella sarana kappaleella varustettu matto, niin maton rullaaminen molemmilla tuotteilla on helppoa.

Venture Tekstiili-Kumi yhdistelmä tuulikaappimatto on äänetön, koska alumiiniprofiilien pohjassa on pitkittäissuuntainen PE-vaahto äänenvaimennusnauha.

Maton ylikulusta ei siten aiheudu haitallista melua sisätiloihin.

Tekniset tiedot

Rungon materiaali Alumiini EN AW-6063, seinämä 1.5mm - 2.5mm
Paksuus 10, 14, 17, 22 ja 27 mm
Paino 11, 12, 13, 14 ja 15 kg/m²
Rungon väri Vakio alumiini tai RAL-sävyt (lisähinta)
Pohja Ääntä vaimentava PE-vaahto nauha
Liitokset RST-vaijeri 3mm tai umpinainen saranalista
Kuormankesto normaali - vahvistettu 1500 kg/m² - 3500 kg/m², 375kg - 875kg per pyörä tasaisella alustalla
Kumin / tekstiilin materiaali Uritettu epdm - kumi / Rib neulehuopa (polypropeeni)
Värit Musta, harmaa, ruskea
Paloluokitus EN 13501: Bfl - s1
Liukastumisenesto DIN 51130: R12

Tarvikkeet

Alumiinilista 9/12 mm, 300 cm

Alumiinilista 16/20 mm, 300 cm


Tee tarjouspyyntö