Combo 9mm tuulikaappimatto

Image
Tuulikaappimatto Combo 9mm on näyttävä ja erittäin matala ritilämatto sisäänkäynteihin

Combo 9mm tuulikaappimatto on tarkoitettu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja se soveltuu erityisen hyvin esim. hotellien, ravintoloiden, baarien ja muiden edustavien tilojen sisäänkäynteihin.

 

Suositeltavia kohteita ovat myös kaupat, marketit, taloyhtiöt ja liikekiinteistöt sekä kohteet, joihin tarvitaan erityisen matalarakenteinen tuulikaapinmatto.

 

Combo 9mm tuulikaappimaton tyylikäs kaarikuviointi raapii tehokkaasti karkeankin lian pois kengänpohjista ja estää lian siirtymisen sisätiloihin.

 

Combo 9mm tuulikaappimatto on liitettävissä yhteen Combo 16 mm moduulien kanssa. Moduuleja yhdistelemällä voidaan rakentaa kätevästi 7 mm syvä mattokaukalo tekstiili-, käytävä-, mainos- ja esim. logomatoille.

 

Combo 16mm tuulikaappimatto muodostaa syvennyksen seinämät, joten tekstiilimatto pysyy tukevasti paikallaan eikä pääse liikkumaan. Näin yhdistämällä Combo 16 mm ja Combo 9 mm ritilämatot ja esim. mainosmatot voidaan luoda ennen näkemättömän näyttäviä ja tyylikkäitä sisäänkäyntejä.

 

Yhdistämällä Combo 16 mm ja Combo 9 mm moduuleita voidaan rakentaa erikokoisia syvennyksiä moduulien jaolla. Syvennyksiin voidaan asentaa vapaasti erilaisia tekstiilimattoja. Systeemin tehokkuus perustuu kahteen eri puhdistusalueeseen.

Combon lamellit pysäyttävät kengänpohjissa kantautuvan karkean ja hienojakoisen lian. Tekstiilialue taas kuivaa kengänpohjat ja estää kosteuden pääsyn sisätiloihin.

 

valmistettu suomessa

Tekniset tiedot
Materiaali Elastinen (NBR) kierrätysmateriaali
Moduulikoko 40 x 10 cm
Paksuus 9 mm
Paino 4.7 kg/m²
Värit Harmaa
Käyttölämpötila -35 °C - +70 °C
Emission IS0 16000-9: TVOC luokka A+
Tarvikkeet
Alumiinilista 9/12 mm x 300 cm
Kuvapankki
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tilaa mallipala tästä tuotteesta

Voit jättää mallipalatilaukseen liittyvän täsmennyksen tai kysymyksen tähän.