Venture Tekstiili tuulikaappimatto

Image
Tuulikaappimatot – Kiinteistömatot – Muovihaka Oy

Venture Tekstiili tuulikaappimatto soveltuu erityisesti julkisten tilojen tuulikaappeihin. Venture Tekstiili tuulikaappimatto on korkokenkävarma tuulikaappimatto ja se on tarkoitettu sisätiloihin. Venture Tekstiili tuulikaappimatto sopii hyvin liike- ja teollisuuskiinteistöjen ja yleisten tilojen (kuten koulujen, päiväkotien, hoitolaitosten jne.) tuulikaappeihin.

 

Venture Tekstiili tuulikaappimaton alumiiniprofiileihin on upotettu uritetut tekstiilikaistaleet. Maton tekstiilin polypropeeni kuidut poistavat lian ja imevät kosteuden tehokkaasti itseensä. Tekstiilikaistaleiden korkeat poikittaiset urat mahdollistavat suuren likamäärän piiloutumisen mattoon. Venture Tekstiilimatto sietää hyvin likaantumista ja maton pinta puhdistetaan helposti imuroimalla.

 

Venture Tekstiilimaton alumiiniprofiilit on yhdistetty toisiinsa ruostumattomilla teräsvaijereilla. Teräsvaijereiden suojana ovat kumiset välikappaleet. Vaijerirakenteensa ansiosta matto on kätevästi rullattavissa kokoon siivouksen ajaksi. Matosta on myös saatavilla muovisaranalla oleva versio, jolloin on mahdollista valita umpipohjainen versio. Kysy lisää myynnistämme.

 

Venture Tekstiilimaton ylikulusta ei aiheudu häiritsevää kolinaa kiinteistön sisälle, koska maton pohjassa on pitkittäissuuntaiset äänenvaimennusnauhat.

Tekniset tiedot
Rungon materiaali Alumiini
Paksuus 10, 14, 18, 23 ja 28 mm
Paino 9, 10, 11, 12 ja 13 kg/m²
Rungon väri Alumiini
Tekstiilimateriaali Polypropeeni
Tekstiilivärit Grafiitti, harmaa
Tarvikkeet
Alumiinilista 9/12 mm, 300 cm
Alumiinilista 16/20 mm, 300 cm
Kuvapankki
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tilaa mallipala tästä tuotteesta

Voit jättää mallipalatilaukseen liittyvän täsmennyksen tai kysymyksen tähän.