Integra 11mm tuulikaappimatto

Kotimaisessa Integra 11 mm tuulikaappimatossa on ainutlaatuisen linjakas muotoilu, jossa yhdistyvät näyttävä ja miellyttävä ulkonäkö ja erinomainen lianpoistokyky.

Integra 11mm tuulikaappimaton tehokkuus perustuu likaa keräävien kanavien ja tekstiilialueiden yhteistoimintaan.

Kengänpohjista irtoava lika piiloutuu kanaviin ja imukykyiset, kuivaavat tekstiilikaistaleet sitovat tehokkaasti kosteuden. Tekstiili on kovaa kulutusta kestävää nailonia ja kuidut jättävät hyvin tilaa lialle. Lika ei kulkeudu jalkineista sisäänkäynnin kautta eteenpäin kiinteistöön ja tilat pysyvät siisteinä ja kuivina.

Integra 11mm tuulikaappimatto on piikkikorkokenkä ystävällinen tuulikaappimatto sisäkäyttöön. Sen hienostuneet värit luovat kiinteistöön ylellisen vaikutuksen ja ne sointuvat tyylikkäästi jokaiseen sisustukseen.

Vaikka Integra 11mm tuulikaappimatto on suunniteltukin vilkkaan liikenteen alueille ja jatkuvalle kärryliikenteelle, se soveltuu ihanteellisesti myös hotellien, ravintoloiden, baarien ja muiden edustavien tilojen sisäänkäynteihin. Integra on erinomainen valinta myös silloin, kun lian pysäytykselle on tuulikaapissa vain rajallinen tila.

Integra 11 mm ja Combo 11 mm mattomoduulit voidaan liittää yhteen.

Integra-mattoja on saatavissa myös M1-päästöluokitus materiaalista valmistettuina tilauksesta.

Tekniset tiedot

Materiaalit Elastinen (NBR) kierrätysmateriaali
Moduulikoko 36,9 x 20,3 cm
Paksuus 11 mm
Paino 7.4 kg/m²
Moduulin väri Harmaa ja musta
Tekstiilimateriaali 100 % polyamidi
Tekstiilivärit Musta, harmaa ja punainen
Käyttölämpötila -35 °C - +70 °C

Tarvikkeet

Alumiinilista 9/12 mm x 300 cm

Kiinnitysankkurit 12 mm


Tee tarjouspyyntö